Skladatelka Dark Souls bude tvořit i pro ER
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skladatelka Dark Souls bude tvořit i pro ER

Skladatelka Dark Souls bude tvořit i pro ER

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 3. 2020 11:17 1
Reklama

O Elden Ring toho zatím moc nevíme. Titul, na kterém spolupracuje Hidetaka Miyazaki a George R. R. Martin byl oficiálně oznámen minulý rok, Bandai Namco i FromSoftware o hře ale zatím stále mlčí. Alespoň ždibet informace nám ale přinesla skladatelka Yuka Kitamura.

Ta skládala hudbu i pro Dark Souls 2 a 3, či pro Sekiro nebo Bloodborne. V tichosti tak na svém Twitteru potvrdila, že hudbu pro Elden Ring bude taktéž skládat ona. Nic víc ale zatím oficiálně nevíme, i když insider Omni sdělil spekulaci o tom, proč Bandai tak mlčí.

„Myslím si, že je důležité si uvědomit to, že Bandai nesedí na zadku a nic nedělá. Marketing je mnohem komplexnější a složitý než „zmáčkni tlačítko pro vydání traileru a udělej hype“. Také mají další hry, pro které musí tvořit marketing, a budget, který se na to musí vyčlenit, časová okna pro vydání, deadline, a to vše bylo ještě před tím, než jsme se dostali do bordelu s koronavirem.“

„Pracují na věcech pro Elden Ring, ale jsou tu další věci a rozhodnutí, které se musí udělat, a musí být udělány správně.“ Například Elden Ring se měl ukázat na Taipei Game Show, která ale, jako jedna z mnoha, byla taktéž zrušena kvůli koronaviru. FromSoftware i Bandai tak musí přehodnotit své plány, a je otázkou, kdy se o hře dozvíme více informací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama