PlayStation zpomalí stahování her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation zpomalí stahování her

PlayStation zpomalí stahování her

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 3. 2020 09:09 17
Reklama

Když jste v karanténě, a ven můžete jít jen v nejkrajnějším případě, tedy na nezbytný nákup, do lékárny či do práce, není moc co dělat. S největší pravděpodobností si tak zapnete Netflix, YouTube, nebo si zahrajete nějaké hry na PC či konzolích.

Jelikož stejný nápad má ale několik milionů lidí po celém kontinentu, může se celkem lehce přetížit internetová infrastruktura. V předchozích dnech jste tak možná zaregistrovali, že Netflix nebo YouTube účelně snižují kvalitu svých videí, aby této infrastruktuře ulevili. To stejné nyní plánuje udělat PlayStation.

Uměle tak sníží maximální rychlost stahování. Sony prý pracuje s evropskými poskytovateli internetového připojení na „správě stahování pro zachování přístupu celé internetové komunitě“. „Věříme, že je důležité, abychom i my udělali svou část v rámci internetové stability, jelikož velké množství lidí praktikuje sociální distanci a stávají se závislými na internetu.“ říká zpráva na blogu PlayStationu.

„Hráči mohou zaznamenat zpomalené nebo odložené stahování her, ale stále si užijí robustní gameplay. Vážíme si podpory a pochopení naší komunity, a to že dělají i svou část mezitím, co musíme udělat tyto opatření k zachování přístupu pro všechny.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama