Hraní na PS5 má být "snadné jako Netflix"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hraní na PS5 má být "snadné jako Netflix"

Hraní na PS5 má být "snadné jako Netflix"

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 3. 2020 15:22 6
Reklama

O „extrémně“ rychlém SSD v nové generaci konzolí se od uvedení specifikací Xboxu i PS5 mluví neustále. I když jsme více informací nejspíše slyšeli spíše od Microsoftu, tentokrát se zpráva týká PlayStationu 5, respektive toho, jak chce Sony nakládat se systémem.

Dnes se nedá systém na PS4 označovat za nějakou rychlou střelu. Sony si toho je očividně vědomo, a ve spojení s extrémně dlouhou načítací dobou si člověk dvakrát rozmyslí to, jestli se skutečně chce pustit do hraní, nebo na to teď nemá čas. Dle informací Jasona Schreiera, které sdílel na fóru Resetera, by mělo být hraní her na PS5 „stejně snadné jako Netflix“.

„Slyšel sem nějaké fascinující věci okolo operačního systému PS5 jako třeba tohle- Sony svým systémem umožnilo vývojářům, aby „hraní PS5 hry bylo stejně snadné jako Netflix.“ Chtějí, aby hráči věděli to, že si mohou hru nahrát okamžitě a věděli přesně, kolik času jim daná aktivita zabere.“

„Chtějí, aby hráči raději hráli v krátkých dávkách, než aby si chtěli konzoli zapnout jen, když mají navíc pár hodin.“ Tato zpráva tak nějak souhlasí i s tím, o co se snaží Xbox, a co jsme koneckonců viděli i ve videích, kdy přepínání her byla otázka několika vteřin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama