Crytek nejspíše láká na remaster Crysis
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crytek nejspíše láká na remaster Crysis

Crytek nejspíše láká na remaster Crysis

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 3. 2020 16:14 10
Reklama

Crytek je společnost, o které není v posledních letech moc slyšet.  I když naše redakce patří mezi fanoušky tohoto studia, a Hunt: Showdown v hPodu pravidelně doporučujeme, v obecném měřítku se skutečně jedná o zapadlé studio. Ale to, že o něm není slyšet neznamená, že se netvoří hry.

Crytek, respektive jejich engine CryEngine, stále využívá spousta her, včetně českého Kingdom Come: Deliverance, a právě na oslavu těchto her vydal Crytek video her dekády, které ukazuje spoustu her využívající legendární engine, který umí zaujmout.

Nemůžeme říct, že video samotné není tak zajímavé, abychom o něm psali, to nejdůležitější se ale skrývá na jeho konci. Už minulý rok totiž Crytek vydal video, které ukazuje možnosti tehdejší verze CryEnginu, a to i v několika lokacích, které až příliš připomínaly lokace z prvního dílu Crysis.

To samozřejmě začalo ve hráčích vzbuzovat pochybnosti o tom, proč by Crytek používal právě první Crysis, a spekulovalo se o tom, že se možná chystá remaster. A konec přiloženého videa, kde vidíme známou scénu z prvního Crysis, kdy v roli hlavního hrdiny vyběhneme z husté džungle, tyto spekulace pouze přiživil. Je přeci jen otázkou, proč by "bezdůvodně" Crytek vkládal do tohoto videa první díl Crysis, když vyšel v roce 2007. Co vy byste řekli na remaster prvního dílu Crysis?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama