PUBG slaví třetí narozeniny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG slaví třetí narozeniny

PUBG slaví třetí narozeniny

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 3. 2020 10:02
Reklama

Žánr battle royale sice nezačal s PUBG, troufáme si ale říct, že právě tento titul celý tento fenomén odstartoval. A včera, 23. března, oslavilo PlayerUnknown’s Battleground tři roky. PUBG Corp. to samozřejmě nenechá jen tak, a k výročí se vývojáři vyjádřili.

V příspěvku na blogu shrnují ty nejzásadnější milníky, které se ve hře staly, jako je například přepracovaná základní mapa Erangel, systém pohybu,  lezení a přeskakování a několik dalších novinek. Vývojáři pak berou minulý rok jako základnu pro PUBG, a odhalují, na co se máme těšit v budoucnu.

První věcí, která ve hře v rámci budoucích novinek přistane, bude přepracovaná mapa Vikendi. O té už vývojáři několikrát mluvili, stále se ale pracuje na feedbacku od hráčů. Tento rok ale má přijít mnohem více map reworků, zcela nových map, zbraní i mechanik či módů, jako tomu bylo v případě Arcade’s Team Deathmatch.

Aby slova ale nezůstaly jen slovy, připravili si vývojáři i odměny pro svou komunitu. Vítězné skiny z Global Skin Contestu se nakonec dostanou do hry, a to v rámci 3rd Anniversary Item Boxu. Dočkáme se skinu na M416, na padák a speciální mikiny. Skiny budou zdarma, a k dispozici jsou už nyní, a to až do 23./25. dubna.

PUBG slaví třetí narozeniny
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama