Komiks vysvětlí odchod Kratose z Řecka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Komiks vysvětlí odchod Kratose z Řecka

Komiks vysvětlí odchod Kratose z Řecka

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 3. 2020 15:18 2
Reklama

I když nový díl God of War patří mezi jedny z nejlepších exkluzivních her na PlayStation 4, jedna věc se mu dá vytknout- nevíme, jak se Kratos dostal ze slunce spalujícího Řecka do mrazivých plání Norska. Tuto mezeru by ale měl vyplnit nadcházející komiks.

Vydávat jej bude nakladatelství Dark Horse Comics, přičemž komiks God of War: Fallen God bude psát Chris Roberson, uměleckou stránku si převzal Tony Parker. Obě jména nám můžou být dobře známa a rozhodně nejde o žádné nováčky.

„God of War: Fallen God sleduje Kratose poté, co porazil Dia a zkřížil cesty s Athénou. Jelikož věřil, že se už konečně zbavil svého otroctví, vydal se na cestu do pouště, aby se distancoval od svého domova a hanby, jen aby zjistil, že jeho vztek a provinění ho těsně následují.“

„Kratos se tak rozzuřil proti jedinému nepříteli, který se ukázal jako neporazitelný- on sám. Ale válku proti sobě samému není možné vyhrát, výsledkem je tak pouze šílenství.“ První číslo časopisu má vyjít  24. června, zatím není jasné, kolik dílů tato série bude mít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama