RE3 uklidní hráče nezničitelným nožem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RE3 uklidní hráče nezničitelným nožem

RE3 uklidní hráče nezničitelným nožem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 3. 2020 12:06 6
Reklama

Konec je nervóznímu sledování stavu zbraně poslední záchrany. Zatímco v loňském remaku Resident Evil 2 ani nůž neodolával nepřátelům věčně, v případě aktuálního remaku třetího dílu se na chladné ostří můžete spolehnout za všech okolností. Producent hry serveru Game Informer potvrdil, že nůž nebude podléhat zkáze.

„Máme co dočinění se survival hororem a všeho je nedostatek. Dojdou vám náboje. Dojdou vám bylinky. Dojdou vám všechny použitelné předměty. Takže když vám dojde všechno, co zbyde? Nůž. Šéfdesignér vždycky chtěl, aby jste měli alespoň svůj věrný nůž. To je něco, na co se vždycky můžete spolehnout,” vysvětluje “novinku” producent Peter Fabiano.

Kromě jistého zjednodušení hry (vždycky máte příležitost alespoň nejslabší nepřátele upižlat a utéct), to otevírá možnosti průchodů hrou čistě s nožem, což loňský remake prakticky vylučoval. Přitom se jedná o tradici, o kterou se hráči pokoušeli už od vydání původních dílů. A tvůrci tvrdí, že už se podobný husarský kousek některým jejich kolegům povedl.

Resident Evil 3 vychází na PC, Xbox One a PlayStation 4 již 3. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama