Sam Fisher příští týden navštíví Breakpoint
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sam Fisher příští týden navštíví Breakpoint

Sam Fisher příští týden navštíví Breakpoint

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 3. 2020 06:52 2
Reklama

O dalším pokračování série Splinter Cell se vedou vášnivé diskuze, Ubisoft nicméně špionážní akci i nadále nechává ležet ladem. Poslední přírůstek se ostatně objevil v roce 2013. Od té doby mohli fanoušci na Sama Fishera jen těžko narazit, možnost měli napříkald v rámci speciální mise Ghost Recon: Wildlands. Nyní se zdá, že si autoři přichystali něco podobného také pro Breakpoint.

Oficiální Twitter účet série Ghost Recon totiž naznačuje, že se Fisher už příští týden opět chystá do akce. K události láká krátký teaser. Nové dobrodružství nese název Deep State, Fisher by se měl podle všeho vydat na záchrannou operaci několika Ghostů.

Deep State vyjde 24. března na všech dostupných platformách. Ve stejný den mohou hráči okusit také avizovaný Immersive Mode, který přinese nové možnosti ohledně konzumace PvE obsahu. Zároveň dojde ke zpřístupnění nové třídy, do boje se chystá Engineer, talentovaný specialista na drony.

Breakpoint zkrátka prochází zásadní změnou. Částečně vychází ze zpětné vazby od samotných hráčů, jejichž připomínky si vývojáři vzali k srdci. Chystáte se dát hře ještě jednu šanci, nebo jste již tuto kapitolu uzavřeli? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama