Borderlands a další 4 hry brzy opustí XGP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Borderlands a další 4 hry brzy opustí XGP

Borderlands a další 4 hry brzy opustí XGP

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 3. 2020 09:57
Reklama

Nabídku služby Xbox Game Pass tradičně obohacují žhavé novinky i starší tituly, které hledají nové zájemce, čas od času musí ale zákonitě přijít i opačný efekt. Nevelké množství her už tyto řady opustilo, a brzy se k nim připojí dalších pět. Vedle Borderlands: The Handsome Collection je to Vampyr, The Golf Club 2, Lego Worlds a Operancia: The Stolen Sun.

Jde tedy o mix relativně velkých titulů, i spíše béčkové produkce. Pokud si ale na jakýkoliv z těchto titulů brousíte zuby, musíte začít jednat. A nebo s 20% slevou daný titul pořídit na trvalo. 

Borderlands: The Handsome Collection obsahuje druhý díl populární série šílených FPS v otevřeném světě, společně se spin-offem Pre-Sequel. Vampyr je rozporuplně přijatá, temná RPG akční adventura s žíznivým hlavním hrdinou, minimálně svou originalitou ale z tradiční velké herní produkce vybočuje. Golf Club 2 má šanci přilákat i nefanoušky svérázného sportu, Lego Worlds zase ocení především mladší hráči. A Operancia naopak potěší zkušené harcovníky, kteří si chtějí připomenout žánr dungeon crawlerů.

Přesné datum odebrání zatím známé není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama