Steam Game Festival se vrací
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam Game Festival se vrací

Steam Game Festival se vrací

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 3. 2020 11:36
Reklama

Minulý rok se společně s The Game Awards 2019 na Steamu spustila velmi zajímavá akce Steam Game Festival. Díky ní jsme si mohli zahrál dema her, které ještě nevyšly, a které se například ukázaly na The Game Awards nebo  bylo možné si je zde jakožto návštěvník zahrát.

Letos se to stejné mělo stát společně s Game Developers Conference. Jak jsme vás ale informovali, tato akce byla přesunuta kvůli obavám okolo koronaviru. Nejspíše právě to také stojí za tím, že Steam Game Festival: Spring Edition, který započne dnes v 18:00, nabídne mnohem více titulů.

Celkem by mělo jít o více než 40 demo ukázek jak nových, tak ještě nevydaných her, kterých jsme se měli dočkat na GDC v rámci Indie MEGABOOTH, Day of the Devs či The MIX. Bohužel prozatím nevíme, o jaké přesně tituly půjde, to vše se dozvíme v 6 večer, kdy má akce začít.

Geoff Keighley, který má na starosti The Game Awards, navíc oznámil, že se plánuje více těchto festivalů, respektive jejich edicí, po celý rok, a navíc by se dema her měly přesunout i na jiné platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama