Dnešní informace o PS5 měly zaznít na GDC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnešní informace o PS5 měly zaznít na GDC

Dnešní informace o PS5 měly zaznít na GDC

David Plecháček

David Plecháček

18. 3. 2020 10:59 5
Reklama

Jak víte, dnes v pět hodin večer nás čeká oznámení informací o PlayStationu 5. Skoro to až vypadá, jakoby Sony reagovalo na vzrůstající počet detailů, které veřejnost ví o konkurenčním Xboxu Series X. Není to ale pravda. Jak vychází najevo, informace, které se dnes dozvíme skrze PlayStation Blog, jsme se měli dozvědět na GDC. Jak ale víme, to bylo zrušeno.

Dramatická situace ve světě vedla k rychlému spádu událostí. Nejprve se z velkých veletrhů začali odhlašovat vystavovatelé a posléze se začaly rušit i samotné akce. Mezi prvními padlo březnové GDC. Akce Game Developers Conference měla probíhat právě v těchto dnech, konkrétně mezi 16. a 20. březnem, a velkou roli na ní měla sehrát společnost Sony. Podle japonského účtu PlayStation totiž vyšlo najevo, že právě zde měli mít zástupci společnosti speciální panel, kde by došlo k představení plánované konzole.

Jelikož k původním plánům z logických důvodů nemohlo dojít, Sony musí improvizovat. Právě proto se Mark Cerny, vedoucí systémový architekt PlayStationu a tudíž i PlayStationu 5, pochlubí s novinkami PlayStation Blogu dnes v pět hodin večer. „Nové video bude obsahovat informace, které měly být odhaleny na panelu na GDC ve Spojených státech,“ psalo se na Twitteru, než Sony tweet odebralo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama