Beat Saber slaví, pojí se s Timbalandem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beat Saber slaví, pojí se s Timbalandem

Beat Saber slaví, pojí se s Timbalandem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 3. 2020 07:59
Reklama

Beat Saber asi není potřeba v našich končinách představovat. Extrémně úspěšný titul ve virtuální realitě, kde je naším úkolem do rytmu sekat přilétající krychle, se objevil už v mnoha zajímavých show, jako Tonight show Jimmyho Fallona nebo Show Jana Krause, získal spousty ocenění, aby nakonec zamířil pod křídla společnosti Facebook, respektive její VR divize Oculus. Ani to je ale nezastavilo, a Jaroslav Beck oznamuje další novinky.

Velkou zprávou je to, že téměř přesně po roce Jaroslav Beck oznamuje, že se prodal další milion kopií Beat Saberu, celkově jde tak o 2 miliony kusů. Jelikož má Beat Saber obrovskou sílu, spojil se v minulosti například s Imagine Dragons či Panic at the Disco!. Z dohromady 5 alb se prodalo již 10 milionů písniček, což je dle Becka neuvěřitelný úspěch.

To ale vývojáře nakoplo ještě více. Velké jmění Oculusu se rozhodli využít tak, že se studio spojilo se zpěvákem a producentem Timbalandem. Ten pro Beat Saber složí zcela nové exkluzivní písničky, které následně vyjdou i na Spotify a Apple Music. Nový Timbaland Music Pack vyjde 26. března, a zatím není jasné, na kolik fanoušky hry a tohoto zpěváka vyjde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama