Vydání F&F Crossroads se nejspíše odsune
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání F&F Crossroads se nejspíše odsune

Vydání F&F Crossroads se nejspíše odsune

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 3. 2020 12:24
Reklama

Aby toho dnes nebylo o koronaviru málo, máme pro vás další zprávu, která se se současnou situací částečně pojí. Fast&Furious Crossroads je chystaná akční automobilová hra, která se samozřejmě zasazena do světa Rychle a Zběsile. Ve hře se máme dočkat i herců, kteří ztvární své postavy.

Původně jsme se hry měli dočkat společně s filmem Fast 9. Ten ale byl, kvůli již zmíněné situaci okolo koronaviru, posunut až na duben příštího roku. To samozřejmě tvoří problémy i pro vývojáře v Codemasters a Slightly Mad Studios, kteří tuto hru tvoří.

„Bandai Namco Entertainment Europe úzce spolupracuje s našimi partnery v Universal Games a Digital Platforms kvůli nedávno oznámenému novému datu vydání filmu Fast 9. I když hra není přímo spojena s filmem, novinky a updaty okolo Fast & Furious Crossroads budeme sdílet jakmile budou dostupné. Vývojářský tým v Slightly Mad Studios a Codemasters budou pokračovat na dokončování hry.“

„Vydání naší hry je zatím nejisté a další oznámení co se týče potvrzení data vydání hry F&F uděláme po diskuzi s Bandai Namco, Universal Games a Digital Platforms.“ Jak se tak zdá, je téměř jisté, že se vydání Crossroads posune, otázkou tak nyní je jak moc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama