Sony má prý koupit licenci Metal Gear Solid
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony má prý koupit licenci Metal Gear Solid

Sony má prý koupit licenci Metal Gear Solid

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 3. 2020 15:49 8
Reklama

S blížící se novou generací je jasné, že PlayStation bude chtít pokračovat ve strategii, která mu doteď šla nejlépe- a to je tvoření exkluzivních titulů. God of War, Days Gone nebo Horizon: Zero Dawn ve byly ve své době neuvěřitelně úspěšné tituly, které sbírali ocenění celý rok.

Dle spekulací, které přinesl Konami leaker JackofallControllers, jeho dva zdroje mluví o tom, že by Sony chtělo vytvořit nové hry na PlayStation 5, které budou postaveny na Castlevanii, Metal Gear Solid či Silent Hill. Tyto hry, respektive jejich licence, drží právě Konami.

Dále spekulace hovoří o tom, že pokud se podaří přemluvit Konami k prodeji, pozve si PlayStation Kodžimu a jeho studio, které má pomoct s znovuoživením série Metal Gear Solid či Silent Hill. Těmto spekulacím nahrávají další spekulace o tom, že se už dokonce pracuje na dvou Silent Hill projektech, a Kodžima již delší dobu naznačuje, že v nitru studia se něco děje.

Stejně jako dvě předchozí IP, i Castlevania se má dočkat rebootu. Jsme zvědaví, jestli na této spekulaci je alespoň kousek pravdy, a pokud ano, kdy se dočkáte oficiálního oznámení. Pokud by se Kodžima znovu vrátil k sérii Metal Gear Solid, rozhodně by to způsobilo obrovský boom.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama