Nvidia: Je nevhodné představovat novinky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nvidia: Je nevhodné představovat novinky

Nvidia: Je nevhodné představovat novinky

David Plecháček

David Plecháček

17. 3. 2020 14:47 1
Reklama

Každý den bychom mohli hovořit o množství zrušených akcí, ať už jde o konference nebo esportová klání. Koronavirus, ač se to zdá být neuvěřitelné, kompletně hýbe i videoherním světem. Přesto herní průmysl nespí – včera například Microsoft skrze Digital Foundry odhalil Xbox Series X, zítra si situaci zopakuje Sony. Někteří však soudí, že teď není ta nejlepší doba, kdy odhalit nové produkty.

Takový názor zastává například Jen-Hsun Huang, americký miliardář a především výkonný ředitel společnosti Nvidia. Ta by zřejmě představila nové produkty v rámci GTC (Graphics Technology Conference), jak ale správně tušíte, akce se nekoná (respektive bude probíhat online a Nvidia se účastnit nebude), a tak se novinek, alespoň prozatím, nedočkáme.

„Jensen“ Huang nicméně tvrdí, že společnost má co nabídnout: „Máme skvělé nové produkty a další novinky, o které se chceme podělit. Teď ale není správný čas. Věci z GTC teď musíme odložit. Tímto způsobem se mohou naši zaměstnanci, partneři, média, analytici soustředit na to, aby zůstali v bezpečí a nešířili dále virus,“ řekl.

Nvidia, stejně jako zbytek průmyslu, má tu výhodu, že může nechat většinu zaměstnanců pracovat z domova. A, stejně jako zbytek průmyslu, může představit nové produkty online. K tomuto kroku se zřejmě zástupci firmy uchýlí, nebude to ale hned. Pro tuhle chvíli se Nvidia soustředí na důležitější věci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama