Netflix pozastavil natáčení Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netflix pozastavil natáčení Zaklínače

Netflix pozastavil natáčení Zaklínače

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 3. 2020 11:50
Reklama

Koronavirus, respektive situace a opatření okolo něj, se nedotýkají pouze zrušených akcí, práce z domova či karantény, ale také natáčení filmů či seriálů. Například seriálový gigant Netflix už v minulosti pozastavil produkcí pořadů, které se natáčeli v Kanadě či USA, přičemž ostatní natáčení se probírali jednotlivě, případ od případu.

Právě tímto probíráním se nakonec pozastavilo i natáčení seriálového Zaklínače. Jeho natáčení probíhalo v Arborfield Studios v Anglii, a web Variety, po první informaci od webu Deadline, zveřejnil také email, který byl zaslán členům produkčního týmu.  

„Koronavirus vystavil velkou výzvu a problémy pro všechny, kteří pracují na place v rámci produkce pro Netflix. Jsme velmi vděční za všechnu práci, která zajistila bezpečí pro náš štáb a herce během této pandemie. Zdraví našich herců a štábu je naší hlavní prioritou. Stojíme proti bezprecedentní globální pandemii, která je mimo naší kontrolu, a v mnoha případech zde máme restrikce uložené vládami.“

„Učinili jsme tak rozhodnutí, které je okamžitě platné, že pozastavujeme na dva týdny produkci, a budeme podporovat naše produkční partnery pracujících na seriálech Netflix UK. To dovolí všem, aby udělali rozhodnutí o tom, jak se posunout kupředu.“

Seriálový Zaklínač se měl začít natáčet na začátku tohoto roku s tím, že vydání bylo naplánováno na příští rok. Prozatím Netflix nevydal žádné informace o tom, jak se toto pozastavení projeví na vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama