Nová trať v GTA Online odkazuje na Vice City
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová trať v GTA Online odkazuje na Vice City

Nová trať v GTA Online odkazuje na Vice City

David Plecháček

David Plecháček

16. 3. 2020 11:11
Reklama

Až se svět dozví, kde se bude odehrávat další Grand Theft Auto, oddychneme si. Jedna z nejpalčivějších otázek fanoušků série nás tíží čím dál silněji, a tak není divu, že se po lokaci GTA6 začíná pídit kde kdo. Navíc se někteří domnívají, že se objevuje čím dál tím více náznaků od samotných vývojářů z Rockstaru.

Přiblížili jsme se zlomovému odhalení zasazení jedné z nejočekávanějších her následujících let? Tenet007 v příspěvku na Imguru myslí, že ano. K jeho tezi ho přivedlo jedno z posledních obohacení GTA Online, DLC Open Wheel, konkrétně jeden ze závodních okruhů, který do hry v jeho rámci dorazil. Jeho topografie se totiž údajně shoduje s oblastí, která se nachází na Floridě. Jde o virtuální trať Height of Society.

Přiznejme si na rovinu, už jsme v historii viděli průkaznější materiál. Něco na obrázku ale je. Trať totiž ve své jižní části skutečně připomíná obrys Floridy, Mexického zálivu a části hranice se samotným Mexikem, na druhou stranu v severní části zase připomíná oblast velkých jezer, které tvoří hranice mezi USA a Kanadou. Jak do toho zapadá severní část nevíme, ale jih trati by měl údajně odkazovat na jižanské GTA.

Nová trať v GTA Online odkazuje na Vice City
i Zdroj: Hrej.cz

Že se vám to zdá šílené? Nám také. Nicméně k úniku se vyjádřil další člověk, „gonnaenodaethat“, který v minulosti pravdivě v předstihu referoval o Red Dead Redemption 2. Tvrzení Teneta nijak nepotvrdil ani nevyvrátil, ale s nadsázkou k příspěvku napsal, aby všichni kartografové nastartovali své motory a dali se do pátrání, což dává původní tezi trochu nadějnější vyhlídky.

Zajímavý nám ale přijde titul hry. Jak víme, jedná se o GTA s číslovkou šest. Jelikož Rockstar s oblibou používá římské číslice, název by byl GTA VI, s ohledem na Vice City ale stačí přidat dvě písmena a vznikne GTA VI(CE) City. Jestli je Tenet007 jen tak nápaditý nebo jestli zjistil něco, co my nevíme, těžko posoudit. Ale sami rádi takovou spekulaci přiživíme. Berte ji však raději jen s nadsázkou. Vice City je prozatím zbožným přáním, Rockstar zasazení další hry nepotvrdil. Na druhou stranu se velice snadno může ukázat, že všechny náznaky, kterých je už internet plný, hovořily celou dobu pravdu...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama