Únik hovoří o F2P CoD i remasteru Tony Hawk
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik hovoří o F2P CoD i remasteru Tony Hawk

Únik hovoří o F2P CoD i remasteru Tony Hawk

David Plecháček

David Plecháček

13. 3. 2020 16:36
Reklama

Nyní se sice mluví o tom, jestli nový battle royale režim v Call of Duty stojí za vyzkoušení, ale některé spíše zajímají další plány. Zdá se totiž, že by Activision mohl změnit svou taktiku, přičemž Warzone je jen první pokus, avšak následovat budou další. Nové informace přináší TheGamingRevolution, nakolik jim ale věřit, takové posouzení necháváme na vás.

Warzone pochopitelně není letošní Call of Duty, to vyjde na nové generaci konzolí. O dílu, který je v přípravě, toho příliš nevíme, snad jen kódové označení Project: Zeus. Zároveň se ale zdá, že by letos dokonce mohla série Call of Duty vyjít třikrát, vedle Warzone a nového dílu se totiž možná zopakuje situace z roku 2016, kdy vedle klasického dílu vyšel i remaster starší hry. Tehdy vznikl remaster Modern Warfare, nepřekvapivě by nyní měl Activision chystat remaster Modern Warfare 2.

Další Call of Duty vyjde příští rok, ani to vás zřejmě nepřekvapí. O jeho podobě se ví stejné nic jako o letošním dílu, nicméně The Gaming Revolution tvrdí, že jej vyvíjí vývojáři ze Sledgehammeru. Mnohem zajímavější je ale fakt, že by se mělo jednat o free-to-play hru. F2P model Activision testuje právě s Warzone, a pokud je na úniku trocha pravdy, o finančním modelu této hry by právě battle royale část mohla rozhodnout. Třeba jsou ale plány vytesány do kamene a skutečně už se na rozhodnutí vůbec nic nezmění.

TGR hovoří i o dalších hrách. Všechny v podstatě tak nějak odpovídají tomu, co bychom čekali. Jednak, čím dál častěji se hovoří o nové skateboardové hře s licencí Tony Hawk, zdroj ale říká, že jde o remaster nějakého ze starších dílů – možná přímo toho prvního. U remasterů ještě zůstaňme, protože údajně vyjde i staronový Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex. Zbrusu novou hrou má být ale jiný Crash, který se bude soustředit na multiplayer a PvP souboje. Takže něco jako Super Smash Bros.?

Poslední informací je nová IP. The Gaming Revolution tuto informaci zveřejnilo na základě otázky, která se právě podivovala nad nepřítomností žádné nové značky. Jedna by skutečně v budoucnu vyjít měla a v portfoliu Activisionu nahradí Destiny. První a druhé Destiny totiž vyvíjelo Bungie, to se ale vydalo na sólovou dráhu, Activision tak v nové, dosud neoznámené značce vidí jejich nástupce.

Je to spíš zbožné přání, nebo něco, na co byste si vsadili?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama