Princ z Persie navštívil hráče For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Princ z Persie navštívil hráče For Honor

Princ z Persie navštívil hráče For Honor

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 3. 2020 14:00
Reklama

Rubačka For Honor sice vyšla tři roky nazpět, stále se však těší péči vývojářů. Ubisoft neváhá do značky investovat, do hry se tak dostává další a další čerstvý obsah. Tentokrát jde o časově omezený event, v němž přišel hráče navštívit jeden dobře známý princ.

Princ z Persie, ano, o něm je řeč. Evidentně ale nejde o přátelskou návštěvu. Ve hře totiž zastává roli nepřítele. S podporou písečné armády bude usilovat o život jednotlivých bojovníků. Na prince lze narazit v rámci speciálního režimu Ruler of Time, variaci na klasický Dominion. Princ automaticky útočí na nejbližší hráče z obou týmů.

S neokoukaným režimem se ve hře zpřístupní také 26 nových zbraní, tematické oblečky, emblémy, ornamenty a také nové animace. Vše lze pořídit do 2. dubna. Hráči by si ale měli poznamenat ještě jedno důležité datum. Od 19. března se totiž event překlopí do druhé části, v níž se princ začne objevovat ve své temné verzi.

Vyzkoušíte nový režim? Nebo byste raději uvítali plnohodnotné pokračování série Prince of Persia? Pochlubte se v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama