Two Point Hospital dostane zelené DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Two Point Hospital dostane zelené DLC

Two Point Hospital dostane zelené DLC

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2020 12:36
Reklama

Co je to koronavirus, oproti tomu, když přijdete do nemocnice s žárovkou místo hlavy. Nebo pánvičkou. Nechceme situaci ani v nejmenším zlehčovat, ale skutečně by taková diagnoza asi nebyla něčím, co bychom si přáli. Stejně tak nemoc, kvůli níž se z vašeho těla stane doslova magnet na zvířata. Jak by si s tím tuzemské zdravotnictví poradilo, nevíme. Je to jen na vás.

Všechny tyto diagnózy jste možné dokázali v Two Point Hospital vyléčit. A vlastně nemusela být situace ani nijak kritická. Nové rozšíření Off The Grid vás ale nepotrápí jen novými nemocemi, ale nároky na vaši nemocnici. Heslo „Make Two Point County green again“ vystihuje podstatu problému. Globální problémy by se měly řešit zodpovědně, a tomu odpovídá i budování nové nemocniční jednotky kdesi v zapadákově uprostřed polí, kde bude vaším cílem vytvořit moderní medicínské zázemí.

Co by to bylo za rozšíření pro nemocniční tycoon bez toho, aby do hry nepřibyly i nové nemoci. Jedna způsobí pacientům zezelenání prstů, druhá bude způsobovat problémy s nosem zřejmě tím, že do něj bude zapouštět kořeny. Čert ví, jakou šílenost autoři vymysleli a co si pod tím vlastně představit.

Rozšíření Off The Grid vyjde už 25. března. Cena? Two Point Studios si za novinku účtují devět dolarů. Pokud si jej předobjednáte, obdržíte desetiprocentní slevu. Od 18. března si navíc budete moci koupit i Exhibition Items Pack, který do hry přidá až 30 nových předmětů. Jestli jste ale v základu trpěli jejich nedostatkem, si musíte říct sami.

Připomeneme, že na legendární Theme Hospital navazuje kromě Two Pointu i tuzemský projekt Project Hospital. Lidé z Oxymoron Games ale pojali celou látku mnohem komorněji a přízemněji, takže pokud nechcete léčit absurdní nemoci, můžete sáhnout po hře, která též po světě sbírala výborná hodnocení. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama