Svou konferenci na E3 chystalo i Warner Bros.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Svou konferenci na E3 chystalo i Warner Bros.

Svou konferenci na E3 chystalo i Warner Bros.

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2020 08:46
Reklama

Zrušení veletrhu E3 nezasáhlo jen hráče, ale samozřejmě výrazně narušilo plány i všem vystavovatelům. Na nastalou situaci musí reagovat všichni tradiční účastníci, od Microsoftu až po Ubisoft. Kromě nich a dalších tradičních aktérů nejsledovanější herní výstavy na světě ale musí měnit plány i firmy, u kterých není dopad tak zřejmý, například společnost Warner Bros.

Warneři se sice E3 účastní, pokud mají ve svém repertoáru oznámené hry, tradičně je možné si je na showflooru zahrát. Ale letos vůbec poprvé měla tato severoamerická společnost hostit i svou vlastní tiskovou konferenci. Ty, již tradičně, zahajují samotnou výstavu a dochází na nich k těm největším odhalením. Fakt, že si chtěli lidé ve Warner Bros. uzmout pozornost jen pro sebe, vypovídá o tom, že by do Los Angeles nepřivezli jen jednu hru, ale že toho mají v rukávu mnohem více.

Pro spekulace nemusíme chodit daleko, snad každý z posledních roků mluvíme o tom, že by se „někde“ měla ukázat nová hra od Rocksteady. Teď už bychom ani nepřemýšleli nad tím kde – samozřejmě by autoři slavné série s Batmanem ukázali svou novinku na domácí půdě. Co ale dosud dělají, není zřejmé, údajně to nakonec Superman není. Batman by ale na akci byl stoprocentně, byť od jiného studia, stejně jako bychom viděli novou hru ze světa Harryho Pottera, Harry Potter: Magic Awakened.

Jaké jsou další plány Warnerů není zřejmé. Informace totiž nepochází přímo od vydavatele, ale od zdroje blízkého magazínu Kotaku. Ten však neříká nic o tom, jestli původní plány padají, nebo jestli Warner Bros. udělají svou prezentaci v digitální podobě, k čemuž se uchýlí tradiční aktéři. Ve hře jsou zřejmě obě možnosti. Už teď je ale jisté, že zrušení E3 zhatilo takovou malou premiéru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama