Warzone nevyžaduje PS+, Gold ale ano
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warzone nevyžaduje PS+, Gold ale ano

Warzone nevyžaduje PS+, Gold ale ano

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 3. 2020 13:01 4
Reklama

Hraní Warzone je v plném proudu. Od včerejšího večera mohou nový battle royale mód hrát všichni hráči, bez ohledu na to, jestli hru vlastní nebo ne. Rozhodnutí převést tuto část hry na F2P model je velmi zajímavé, ale rozhodně zajistí to, že se ke hře dostane mnohem více hráčů.

Ale Warzone je pouze multiplayerová záležitost. Na PC to samozřejmě není žádný problém, konzole ale už dlouho razí strategii, při které si musíte hraní po internetu zkrátka zaplatit. Některé hry dostanou výjimkou, a to je i případ Warzone, i když pouze v jednom případě.

Zatímco hráči na PlayStationu nemusí pro hraní Warzone vlastnit předplatnou službu PlayStation Plus, na Xbox to bohužel neplatí. Nejspíše tomu předchází velmi blízké spojení Activisionu se Sony, kdy hráči na PlayStationu už dlouho dostávají exkluzivní nabídky.

Pokud tedy hrajete na PlayStationu, můžete si Warzone stáhnout a hrát bez jakéhokoliv omezení. Pokud náhodou PlayStation Plus vlastníte, získáte od Activisionu speciální Warzone Combat Pack. U Xboxu je nutné platit Xbox Live Gold, a bohužel žádného Combat Packu se nedočkáte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama