Další únik naznačuje návrat Tony Hawka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další únik naznačuje návrat Tony Hawka

Další únik naznačuje návrat Tony Hawka

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 3. 2020 11:33 6
Reklama

Série Tony Hawk je napříč hráči proslulá, jelikož pro mnohé jde o ikonickou hru dětství. S nástupem dalších žánrů ale na hry se skateboardem zkrátka na trhu nezbylo místo, nebo si díky nepříliš oceňovaným titulům tento žánr neudělal moc dobré jméno. Zdá se ale, že se dalšího dílu Tony Hawka dočkáme.

To konec konců naznačovali i úniky z minulého roku. Skateboarder Lizzie Armanto řekl, že se objeví i v další hře Tonyho Hawka. Následovalo tvrzení Sabi Wabii, jednoho z herních leakerů, kde řekl, že si není jistý, zdali půjde o dema nebo o plné hry. A nyní přichází další únik.

Hudební skupina The Death Set totiž na Facebooku zveřejnila to, že pro novou Tony Hawk hru, která by nejspíše měla vyjít tento rok, licencovala 5 nových písniček. A prý se na tyto skladby máme těšit, jelikož je prý brzy uslyšíme. Samozřejmě se toto tvrzení začalo sdílet napříč hráči.

Krátce poté došlo ke smazání tohoto statusu, jelikož si nejspíše Activision, který by měl mít vývoj titulu na starost, stěžoval. I když tedy není zatím nic oficiálně, tvrzení této herní skupiny značí brzké odhalení přímo od Activisionu. Ocenili byste další díl Tony Hawka?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama