Anno 1800 dostane letos tři DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anno 1800 dostane letos tři DLC

Anno 1800 dostane letos tři DLC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 3. 2020 13:50
Reklama

I když Anno 1800 vyšlo již v dubnu minulého roku, vývojáři se o hru nepřestávají starat pomocí placených DLC. Už tento měsíc tak započne druhá sezóna obsahu, která do této budovatelské strategie přidá několik novinek. Celkem půjde o 3 DLC.

První z nich nese název Seat of Power. To nebude nijak rozsáhlé, přidá pouze jeden palác, který nabídne různé pasivní bonusy a politiku pro vaše město. Vyjde 24. března, a s tím zároveň započne druhá sezóna. Všichni hráči se ale dočkají i 7. herního updatu, který dovolí zvolit si různé levely pro vliv.

Druhé DLC Bright Harvest vám zase dovolí využít technologický postup civilizace a průmyslové revoluce v podobě traktorů, které vám značně zvýší produktivitu a naopak sníží počet lidí, kterých bude na práci potřeba.

Land of Lions je poslední a také největší expanze, které letos do hry přijde. Představí nám zcela nový kontinent a novou příběhovou linku. Naším úkolem bude pomoct císařovně Ketemě přeměnit vyschlou půdu na úrodnější zeminu. Všechny tyto DLC budou přístupné jak samostatně, tak v rámci Season Pass 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama