Wastelanders má více dialogů, než mělo být
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wastelanders má více dialogů, než mělo být

Wastelanders má více dialogů, než mělo být

David Plecháček

David Plecháček

10. 3. 2020 16:38
Reklama

Jestliže nečtete poprvé název hry Fallout 76, zřejmě víte, v jakém smyslu je titul zmiňován nejčastěji. Po nepovedeném vydání se Bethesdě nedaří situaci a postavení hry výrazně změnit, to by měl udělat až balíček, který nese pojmenování Wastelanders. Do hry díky němu přibudou mimo jiné obyvatelé pustiny v podobě NPC postav, ale také se změní dialogy.

Dialogy byly ve Falloutu 76 simplifikovány do nejjednodušší možné formy. To, že se situace změní, víme prakticky od představení samotného rozšíření. Pete Hines nicméně tvrdí, že při přípravě všech dialogů a rozhovorů překročili jejich designéři částku, kterou na ní měli vyhrazenou. Z části tak chtěl dát žertem najevo, kolik textu bude Wastelanders obsahovat. „Nemohou si nikdy pomoci,“ řekl na panelu PAX East. Spíše ale než o množství jednotlivých questů Hines narážel na snahu o znovuhratelnost a možnost projít si dílčí příběhy znovu, ale s odlišným vyzněním.

Kromě vtípku na adresu scénáře totiž na panelu taktéž řekl, že nezáleží, kolik questů ve skutečnosti napíšete, protože tímto stylem jich nikdy nebude dost. „Neexistuje žádná rozumná kadence, kolik úkolů vytvořit, abyste drželi krok s tempem hráčů. Protože to, co vám zabere šest měsíců, devět měsíců nebo rok hráčům bude trvat projít dva týdny,“ řekl.

Wastelanders vyjde už 7. dubna. Na PAXu taktéž zaznělo, že rozšíření vyloženě necílí na hráče PvP obsahu, ale že ani tito hráči nebudou opomenutí. Mnohem více tak jde o obsah pro jednotlivce nebo skupiny hráčů, kteří si chtějí užít hru společně. „Nasloucháme vám jasně a zřetelně, a děláme maximum pro to, abychom vám poskytli obsah, jaký chcete,“ tvrdí Bethesda. Jestli to je pravda, uvidíme za měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama