Oznámen Ultimate Fishing Simulator 2 
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen Ultimate Fishing Simulator 2 

Oznámen Ultimate Fishing Simulator 2 

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 3. 2020 13:01
Reklama

Z lehce přehlíženého světa simulátorů libovolných činností čas od času tituly prorazí i do světa mainstreamu. Vedle stabilně populárních simulátorů kamionů a farmaření to byl například Ultimate Fishing Simulator z roku 2017, který sami autoři označují za “bestseller” a na Steamu se pyšní velmi pozitivními recenzemi. Virtuální rybaření ale jen tak nekončí, studio Ultimate Games totiž oznámilo pokračování.

Druhý díl má přinést podstatně vylepšenou grafiku, hraní z pohledu třetí osoby, nové systémy dynamického počasí a klíčovou umělou inteligenci ryb. Už první díl nabízel poměrně zajímavé možnosti lovu, vedle klasického vysedávání na břehu nebo v člunu nechybělo například navrtávání ledu nebo akční lov v bažinách, uvidíme tedy, co přijde nyní. Autoři mimochodem velmi aktivně vyzdvihují, že ke hraní není potřeba internetové připojení, lovit na obrazovce tedy můžete i na odlehlé chatě u skutečného jezera.

Ultimate Fishing Simulator 2 vyjde v druhé polovině letošního roku na Steamu skrze službu předběžného přístupu, plná verze je pak naplánována na příští rok pro všechny myslitelné platformy, včetně těch next-genových. A pokud vás hra zaujala, ale nevíte, co od něj čekat, Steam v současnosti nabízí základní i kompletní kolekci prvního dílu za poloviční cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama