HTC uskuteční svou konferenci ve VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HTC uskuteční svou konferenci ve VR

HTC uskuteční svou konferenci ve VR

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 3. 2020 11:07
Reklama

Panika a různá opatření okolo koronaviru zachvátila celý svět. Nemusíme chodit moc daleko, před pár desítkami minut oznámila Bezpečnostní rada státu zákaz různých společenských akcí nad 100 návštěvníků a také uzavření škol. Nemůžeme se tak divit, že se ve světě pomalu ale jistě ruší i další různé herní akce. HTC na to ale šlo jinak.

Tato společnost, která stojí za VR headsetem Vive, pořádá Vive Ecosystem Conference. Ta se ale se současnou situací a obavami nakonec mění. Bude se totiž konat ve virtuální realitě. Tuto změnu oznámil ředitel  HTC China Alvin Wang Graylin.

Kromě toho, že toto pořádání nebude mít žádný dopad na životní prostředí, se zároveň může zúčastnit neomezený počet diváků. Vše proběhne na edukativní platformě Engage, a každý, kdo vlastní svůj VR headset, se může zúčastnit.

Engage navíc dovolí klonovat místnosti, a k tomu všemu se vše bude nahrávat, takže o svůj zážitek nikdo nepřijde. Zatím není jasné, jestli VR prostředí bude dostupné pro všechny přednášky. Co byste řekli na více „VR akcí“?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama