Doom Slayer dostane i jednorožčí skin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom Slayer dostane i jednorožčí skin

Doom Slayer dostane i jednorožčí skin

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 3. 2020 15:32
Reklama

Když zabíjet zplozence pekla, tak jedině stylově. Alespoň si myslíme, že toto přísloví razí legendární Doom Slayer v pokračování úspěšného rebootu Doom z roku 2016. Ještě divočejší druhý díl s podtitulem Eternal některým hráčům umožní kosit zástupy nepřátel v notně divokém kostýmku s příznačným názvem Doomicorn. Ano, zahrajeme si za jednorožce.

Alespoň to platí pro hráče, kteří jsou předplatitelé služby Twitch Prime a spárují svůj účet se svým Bethesda.net účtem mezi 20. březnem a 21. dubnem. Odměnou budiž fantastický, růžovobílý skin s elegantními křidélky a nebezpečným rohem na hlavě, vzhled ale doprovází i tematická emoce nazvaná “Clip Clop Stance” (volně přeloženo jako postoj poklusu), kterou můžete svou křehkou jednorožčí duši dokázat ostatním hráčům v multiplayeru.

To ale není vše. V dnes zveřejněném traileru autoři odhalili celou řadu skinů pro hlavního hrdinu, většinou o něco méně šílených. Doom Slayer se tak může pyšnit vizáží barbara, klasického mariňáka z původního Dooma nebo například ohnivého jezdce apokalypsy.

Doom Eternal vychází již 20. března na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Stadia. Nintendo Switch verze by měla dorazit v průběhu roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama