ATS příště zamíří nejspíše do Colorada
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ATS příště zamíří nejspíše do Colorada

ATS příště zamíří nejspíše do Colorada

David Plecháček

David Plecháček

10. 3. 2020 15:15 4
Reklama

Obsáhnout celé Spojené státy americké se v posledních letech povedlo jen Ubisoftu s The Crew. Dvakrát. Snad ještě větší ambice ale mají pražští vývojáři z SCS Software, kteří chtějí vytvořit všechny pevninské členské státy USA jeden po druhém a po mapě nechat převážet nejrůznější náklady. Uvidíme, kolikrát ale ještě The Crew vyjde, než se to American Truck Simulatoru povede.

Obrovský projekt propojit Spojené státy od západu na východ totiž autorům trvá. Výsledná mapa ale bude naprosto gigantická. Už teď si můžete užít obrovský kus země, dávno se nejedná jen o pouhou Kalifornii, Nevadu nebo Nové Mexiku. Dostupná mapa se táhne na severu až do státu Washington, na východě naposledy přibyl Utah. Teď autoři lákají na další stát. Kam se podíváme příště?

Na YouTube se objevilo video s názvem „Guess Where We Are“ - máme uhádnout, kde se autoři právě teď nachází. Celých dvaačtyřicet vteřin ukazuje jehličnaté lesy, ale i pouště, hory, skály... Takže prakticky na jakýkoliv stát velkých plání na středozápadě. My bychom si zřejmě tipli Idaho, nabízí se propojit severní hranici Utahu a Nevady s Oregonem a Washingtonem, ale protože se na video už podívalo dostatek hráčů, ti všímavější odhalili, že jde o Colorado.

Colorado je posledním státem tzv. čtyř rohů, kde se na jednom místě potkává hranice Utahu, Nevady a Nového Mexika. Největším a hlavním městem je Denver, Colorado však nabízí především překrásnou krajinu Skalistých hor, a třeba se tak s kamiony budeme drápat i do horských středisek.

Víme, že jde o předčasnou otázku, ale zajímá nás, kam se ATS vydá dál. Na západě už čeká oříšek v podobě Texasu a pás států Kansas, Nebraska, a Severní a Jižní Dakota. Možná tak konečně dojde na již zmíněné Idaho. V něm ale věru nic moc není, stejně jako v sousedním Wyomingu a severně položené Montaně. To je stát tak akorát vhodný pro někoho, kým byl Joseph Seed. Možná by tak stálo za úvahu nabídnout všechny tři státy v rámci jednoho balíčku. Svou velikostí jsou zhruba stejně rozlehlé jako Texas.

Jo, a také nás zajímá, kdy ATS zamíří na konzole...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama