Warzone do CoD:MW oficiálně představen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warzone do CoD:MW oficiálně představen

Warzone do CoD:MW oficiálně představen

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 3. 2020 18:42
Reklama

Byly to velmi zajímavé týdny. Týdny, u některých leaků i měsíce, kdy se napříč internetem objevovalo spoustu informací o tom, že Activision chystá battle royale mód. Ten měl být v mnoha věcech speciální- konec konců i v tom, že měl být free to play. Což je opravdu velká ambice, jelikož Call of Duty: Modern Warfare je zkrátka velký titul, jehož vývoj stál několik desítek milionů dolarů. Prodeje ale byly velmi silné, a Activision tak dostal příležitost dostat svou hru i mezi širší publikum. Po všech těchto zprávách jsme se nakonec dočkali- Warzone byl oficiálně potvrzen a představen.

Začněme tedy se základními informacemi. Warzone bude skutečně free to play, a to pro všechny. Hráči, kteří vlastní základní hru, mají privilegium k tomu zapnout si battle royale mód o 4 hodiny dříve. Oficiálně tedy nový mód, respektive celá část hry započne již zítra v 16:00. Warzone jako takové je rozděleno na dva různé módy, a to Plunder a Battle Royale, oba se odehrávají na masivní mapě Verdansk, která se skládá jak z nových částí, tak z částí, která nám mohou být známy z různých misí v CoD:MW. Zatímco v Battle Royale půjde zkrátka o to být poslední na mapě, v Plunder se budou hráči předhánět v tom, kolik mají peněz, přičemž vyhrává ten, kdo jich bude mít nejvíce.

Oproti jiným battle royale titulům je Warzone ozvláštněn o několik novinek. Zatímco v Apex Legends či Fortnite mají možnost se hráči navzájem oživovat i po smrti, zde bude vaše oživení po smrti záviset pouze na vás. Pokud vás spoluhráči nezvednou, budete vhozeni do Gulagu. Zde na vás pak čeká zápas jeden proti jednomu, který bude stejný jako v Gunfight. Oba hráči tedy dostanou stejné zbraně, a ten, kdo v zápase zvítězí, se bude moct dostat zpět do hry. Ten, kdo prohraje, bude muset doufat, že jeho spoluhráči nastřádají dost peněz na to, aby jej „vykoupili“ zpět.

Toto vykoupení souvisí s další novinkou, a to jsou Buy Stations. V průběhu zápasu získáváte peníze za různé aktivity. Buy Stations vám za peníze nabídnou různé předměty, od Killstreaků, Revive kitů a Loadoutů až po tokeny, které do hry navrátí vašeho zemřelého kolegu. V Plunderu se navíc objeví speciální předmět, se kterým si můžete uložit vaše dosavadní peníze.

K získání peněz vám navíc dopomůžou i Contracts. Tyto úkoly můžou hráči aktivovat různě po mapě, přičemž cíle jsou různé- od otevření několika Supply boxů, zabezpečení určitého místa, až po zabití určitého hráče. Odměnou jsou jednak peníze, a jednak i speciální předměty, které vám mohou například ukázat i to, kam bude směřovat další zóna.

I když se jedná o Call of Duty, s vozidly si vývojáři pohráli již v minulém díle. I tentokrát nabídne Warzone různorodá vozidla, po běžná dvoumístná auta až po náklaďák či helikoptéru. Vše je ale vyvážené, tudíž po mapě se budou nacházet i raketomety, které tyto vozidla vmžiku zničí.

Musíme říct, že i přes několik leaků se nám Warzone začíná líbit, a možnost hrát jej zdarma je od Activisionu velmi zajímavý, ale vítaný krok. Co vy? Plánujete se vydat do battle royale módu v Call of Duty: Modern Warfare?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama