Team 17 lákají na další, odlišné Worms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Team 17 lákají na další, odlišné Worms

Team 17 lákají na další, odlišné Worms

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 3. 2020 16:47 4
Reklama

V letošním roce se na obrazovky vrátí oblíbení bojující červi. Letitá série Worms se naposledy ukázala v roce 2016 s veskrze tradičním, ale povedeným dílem W.M.D. O rok později se titul ukázal i na kapesním Nintendo Switch, regulérní pokračování si ale počkalo až na letošek. 

První teaser nic konkrétního nenabízí, v krátkém snímku můžeme vidět televizi přehrávající záběry několika starších pokračování série, přičemž vysílání rychle ukončí jeden z červů baseballovou pálkou. To ale, společně s tvrzením autorů, že “se máme připravit na úplně jiné Worms než kdy dříve”, naznačuje, že by mohlo letošní pokračování přinést výraznou změnu v léty prověřené hratelnosti roztomilé tahovky.

Jistotou zůstává, že jen tak nezmizí bláznivé zbraně, v čele s ikonickým svatým granátem, výbušnou babičkou a devastujícím betonovým oslíkem. Poslední pokračování do mixu přimíchalo systémy craftingu a řiditelná vozidla, značka má ale historicky s experimenty poměrně negativní zkušenosti. Především pokusy o přechod bojových červů do trojrozměrného světa dopadly přinejmenším rozpačitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama