Nová "dema" ukazují lokace z HL: Alyx
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová "dema" ukazují lokace z HL: Alyx

Nová "dema" ukazují lokace z HL: Alyx

David Plecháček

David Plecháček

9. 3. 2020 08:13
Reklama

Zatímco si někteří užívají návratu do areálu Black Mesa s verzí 1.0 stejnojmenného remaku původního Half-Life, jiní vyhlížejí druhou polovinu měsíce a čekají, co připraví Valve ve svém VR titulu Alyx. Pokud máte Valve Index, vývojáři pro vás připravili překvapení v podobě dvou oblastí, které můžete prozkoumat.

Jestliže patříte mezi malé procento našich čtenářů, kteří Index mají, směle se můžete pustit do jejich průzkumu. Tuto novinku ale píšeme spíše pro ty, kteří VR headset od Valve nemají. Předpokládáme, že i vy jste zvědaví, jak vypadá Russell's Lab nebo oblasti City 17. Právě proto vám nabízíme videa z kanálu 2kliksphilip, které se na obě místa vydal a svou výpravu natočil na YouTube.

Oblasti, přestože ukazují, jak budou přibližně vypadat přímo ve hře, nedisponují zdaleka tolika interaktivními prvky, kolik jich nakonec bude ve hře. Jinými slovy, „demo“ nabízí skutečně jen pohled na známé lokace. I tak ale nabízí alespoň částečný pohled na to, jak hra zasazená mezi Half-Life (remake Black Mesa) a Half-Life 2 bude vypadat, až 23. března vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama