Únorový update dodá Wreckfestu nové tratě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únorový update dodá Wreckfestu nové tratě

Únorový update dodá Wreckfestu nové tratě

David Plecháček

David Plecháček

28. 2. 2020 11:45 4
Reklama

Arkádových, přesto relativně při zemi se držících závodních her na trhu příliš není. Světlo výjimkou je Wreckfest, který při vypnutí všech asistentů dokáže poměrně potrápit a virtuálním šoférům nadělat několik problémů. Přestože je PC verze na trhu necelé dva roky a od vydání konzolové už též několik měsíců uběhlo, vývojáři z Bugbearu přidávají další obsah.

Tím největším tahákem jsou bezesporu dvě nové mapy. Jednou mapou je klasický okruh, Tribend Speedway. Jak už název napovídá, jedná se o okruh s minimem zatáček, na němž využijete sílu vašeho motoru a můžete na něm otestovat herní fyziku a kolizní model, který Wreckfest tolik zdobí.

Ten bude v permanenci i na Thunderbolt Derby. V tomto případě samozřejmě nejde o standardní trať, ale o arénu, ve kterém budete jen narážet do ostatních. Ta je navíc obohacená o několik skokánků, takže budou auta létat vzduchem a destrukce bude ještě živelnější. Na jejich podobu se můžete podívat v novém videu, které update představuje.

Únorová aktualizace ale přináší více věcí, převážně opravuje několik neduhů z minulosti. Například řazení, na začátku závodu váš vůz automaticky zařadí první rychlostní stupeň, čímž by měli mít všichni stejné startovní podmínky, ať už jezdíte s automatickou nebo manuální převodovkou, případně pokud využíváte i spojku. Kromě toho dochází k úpravě statistik některých vozidel, ne snad co se týče jejich rychlosti, jako spíše toho, kolik toho vydrží. Update je již dostupný na všech platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama