Rockstar publikuje obrázky, živí spekulace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar publikuje obrázky, živí spekulace

Rockstar publikuje obrázky, živí spekulace

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 2. 2020 12:45 1
Reklama

Studio Rockstar je v rámci herního průmyslu jedno z nejbedlivěji sledovaných. Vzhledem k relativně dlouhým intervalům vydávání jednotlivých projektů je totiž doprovází poměrně bohatá reklamní kampaň, která začíná tajemnými teasery dlouho před vydáním. Není tedy divu, že sociální sítě zpozorněly, když společnost na svém webu publikovala několik tajemných obrázků.

Jedná se o dvě různé variace na klasické logo Rockstar, první z nich ukazuje zlatého ženského androida objímajícího písmeno R, obklopeného sklenicemi a lahvemi se šampaňským. Další obrázek, který dokázal z webu vytěžit uživatel Redditu PrettyFlexo, ukazuje pestrobarevnou plochu s řadou tajemných nápisů a opakujících se motivů loga.

Hint for GTA VI trailer? from r/GTA6

Právě druhý zmíněný některými citacemi běžícími napříč artem evokuje druhý díl populární městské akce Bully. Právě o něm se poslední dobou spekuluje nejčastěji, i když podobně nadšeně herní svět vyhlíží pokračování nejúspěšnější série Grand Theft Auto.

Tak jako tak se může jednat o prostou shodu náhod nebo vydařený trolling ze strany společnosti, web VG247 ale upozorňuje na to, že i reklamní kampaň k Red Dead Redemption 2 začínala ve své době nevinným obrázkem loga Rockstar s typicky sytě rudým pozadím. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama