Po masivní slevě je tu free víkend Divisionu 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po masivní slevě je tu free víkend Divisionu 2

Po masivní slevě je tu free víkend Divisionu 2

David Plecháček

David Plecháček

28. 2. 2020 08:59 10
Reklama

Taktéž sháníte hru, kterou byste hráli se svými přáteli, ale za boha nemůžete přijít na něco, po čem by byli ochotní sáhnout i ostatní? Možná vás tak přiměla cenovka The Division 2, abyste jej vyzkoušeli. Hra se na Uplay prodává za pouhá 3 eura, a i když je na konzolích malinko dražší, nákup za 250 korun je skoro jako zadarmo. Stále nejste přesvědčení? No dobře. Tak co si vyzkoušet hru zdarma?

Agresivní cenová politika nestačí. I když je hra do 4. března ve slevě, a to včetně vyšších edic, jejichž cena se pohybuje někde na hranici čtyř set korun, stále zřejmě neláká dostatek hráčů k tomu, aby do hry naskočili. Ubisoft tak láká víkendem, během nějž si můžete vyzkoušet hru zdarma, pokud se vám zalíbí, tak si hru koupit a pokračovat tam, kde skončíte.

Základní hra je k dispozici od včerejšího večera, dostupná bude do brzkého pondělního rána 2. března. Pro hraní na PlayStationu 4 nepotřebujete PlayStation Plus, na Xboxu je však vyžadováno členství v Xbox Live Gold. Ubisoft se tak nejenže snaží rok starému titulu dopřát nové hráče, ale především láká na expanzi, která vyjde v úterý.

Warlords of New York již podle názvu opustí Washington D.C., kde se hra až dosud odehrávala, a zavítá do New Yorku. Konkrétně se podíváme do oblasti Lower Manhattan. Ten by měl být předělaný s ještě větším důrazem pro reálnost prostředí, než tomu bylo v první dílu, nicméně New York zasáhla přírodní katastrofa, která vzhled oblasti výrazně ovlivnila. Jako vždy nás čeká nový příběh, schopnosti, výbava a další.

Vyzkoušíte titul, o němž se od začátku říká, že překonal po všech stránkách první díl, jen se mu nedostalo takové pozornosti, nebo si raději počkáte třeba na upravený a o půl roku mladší Breakpoint?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama