Apex představuje nový event System Override
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex představuje nový event System Override

Apex představuje nový event System Override

David Plecháček

David Plecháček

28. 2. 2020 12:51
Reklama

Hrát pořád dokola ten samý režim, kdo ví, jak dlouho by nás něco takového bavilo. Právě proto hry, které stojí a padají na systému battle royale, své gró čas od času ozvláštní něčím netradičním. Tentokrát se podíváme na to, co si pro hráče připravil Respawn. Nový event se jmenuje System Override, a bude k dispozici od příštího týdne po dobu čtrnácti dnů.

Počínaje 3. březnem budete moci získat 24 speciálních odměn, na jejichž vrcholu bude Heirloom Set pro Octana. Všechny odměny jsou kosmetického charakteru a můžete je získat i ze speciálních loot boxů. Samozřejmě ale nejde jen o to, co můžete dostat, v mnohem větší míře jde o to, co můžete hrát. Ve hře se totiž objeví nový, časově limitovaný režim Deja Loot.

První týden se bude Deja Loot hrát na mapě World's Edge, na druhý týden se vrátí do Kings Canyon. Jeho specialitou je fakt, že veškeré předměty, které můžete sebrat, budou mít svůj fixní a stále stejný spawn, takže budete moci skočit přesně pro to, co budete chtít. Do jisté míry tím hráči mohou objevovat celou mapu a zjišťovat, co se kde nachází, pokud ale natrefíte na dobré místo, můžete už skákat na jisto.

Aby toho nebylo málo, Deja Loot představí ještě nový typ štítů – Evo Shield. Ten bude začínat na základní variantě, ale tím, jak budete získávat poškození, se bude vylepšovat – samozřejmě do doby, než zemřete. Výhodně tak bude se účastnit přestřelek, čímž z něj můžete udělat klidně až epický štít, vždy jej ale samozřejmě budete muset dobít. Samozřejmě jej můžete sejmout i ze zabitých nepřátel, tím pádem budete s jeho vylepšováním navazovat tam, kde skončil váš protihráč. Ve hře vydrží do 17. března, kdo však ví, jestli se do hry nedostane permanentně, pokud se hráčům nezalíbí...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama