Vzniká nová eSport platforma Planet9
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzniká nová eSport platforma Planet9

Vzniká nová eSport platforma Planet9

David Plecháček

David Plecháček

27. 2. 2020 08:40
Reklama

Máte-li ambice v eSportu, zřejmě víte, jak obtížné je se do něj dostat. Na turnajích je jen hrstka těch, kdo by se chtěl o prestiž a odměny ucházet, a zbytku nezbývá nic jiného, než trénovat, zlepšovat se a doufat, že dříve či později jeho čas přijde. Existují ale nástroje, které by vám ve vašem snažení mohli pomoct. Jedním z nich je platforma Planet9.

Planet9 je komunitní platforma, která umožňuje hráčům budovat svůj tým a trénovat se do dokonalosti. Jednoduše řečeno jde o nástroj, který vám pomůže najít spoluhráče s podobnými dovednostmi a cíli, ale především vám dává zpětnou vazbu a může vám napovědět, v čem byste se měli zlepšit. Její výhodou je to, že je navržená pro všechny hráče různých úrovní dovedností. Pokud to však myslíte vážně, umožňuje vám například najmout si trénera, s nímž proberete všechny vaše silné i slabé stránky.

Základem je však propojení s ostatními hráči. Planet9 umožňuje setkávat se s ostatními, kteří se vydali stejnou cestou, jako vy. Hráči si mohou přidávat přátele, sledovat lidi, o které mají zájem a dostávat doporučení o tom, kdo by mohl být jejich dobrým spoluhráčem na základě hraných her a doplňujících dovedností.

V rámci projektu budou pořádány turnaje, ať už půjde spíše o menší záležitosti, nebo ty velké, sponzorované či oficiální. Těch se můžete zúčastnit i vy, navštívit stránky projektu a následně se třeba i registrovat můžete pod tímto odkazem. V současné době je Planet9 v otevřené betaverzi, přičemž se očekává, že bude oficiálně spuštěna ve druhém čtvrtletí letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama