Sony založilo oficiální PS účet na TikToku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony založilo oficiální PS účet na TikToku

Sony založilo oficiální PS účet na TikToku

David Plecháček

David Plecháček

27. 2. 2020 12:46 8
Reklama

Zatímco Microsoft světu dal informace o své nové generaci Xboxu, Xboxu Series X, Sony dalo světu... svůj vlastní oficiální PlayStation účet na TikToku. TikTok, stále populárnější sociální síť, která láká především mladou generaci na možnost sdílení krátkých a vtipných videí, tak budou obohacovat i lidé přímo ze Sony.

Na oficiálním účtu jsou prozatím dvě videa. Na obě se můžete podívat níže. První, které by mělo znázorňovat, jakým způsobem došlo k nápadu založit účet na TikToku, vidělo už dva a půl milionů lidí, druhé, které odkazuje na Death Stranding, si přehrálo přes 400 tisíc diváků. Účet za krátkou dobu sleduje už 250 tisíc uživatelů, videa obdržela už 412tisíckrát like.

Zajímavé je to, jak se bude účet na TikToku lišit od ostatních. Účty PlayStation jsou totiž spravovány takřka výhradně informačním způsobem, například YouTube plní jenom trailery, na Twitteru se vedle nich nachází i novinky ke hrám, od patchů a updatů až po oznámení novinek, a jak asi správně tušíte, na Instagramu jsou snímky nebo videa věnovaná jednotlivým hrám, případně screenshoty pořízené komunitou hráčů. TikTok ale bude diametrálně odlišný.

Pokusí se zaměstnanci Sony vytvářet vlastní meme? Nebo nový účet využije i k trochu vážnějším věcem? V těchto dnech se vyloženě nabízí teasovat na PlayStation 5, což je ostatně něco, co celý svět po stále větším tlaku od Microsoftu očekává. Sony ale zřejmě nikam nespěchá a svou novou generaci odhalení teprve tehdy, až nastane správná doba.

@playstation

What have we done

♬ original sound - playstation

@playstation

Press to Rest. #deathstranding#fyp#foryou

♬ original sound - playstation

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama