PvZ3 je již předběžně dostupné v soft launch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PvZ3 je již předběžně dostupné v soft launch

PvZ3 je již předběžně dostupné v soft launch

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 2. 2020 08:16
Reklama

Na existenci Plants vs. Zombies 3 nás EA upozorňovalo již několika teasery, a minulý rok se dokonce, z ničeho nic, objevila na Google Play pre-alpha verze hry, kterou mohla hrát jenom malá část hráčů. A stejně tak jako se objevil pre-alpha build, se objevila plná verze hry.

Prozatím hra vyšla jak na Android, tak na iOS v Irsku, Rumunsku a Filipínách, a to v rámci soft launche. Nejedná se tedy o „plné“ spuštění hry, ale o jakýsi test a zejména získávání feedbacku od hráčů. Očekáváme tedy, že se v blízkých hodinách či dnech hra zpřístupní pro zbytek světa. Společně s tím nám EA odhalilo i soft launch trailer a Q&A stránku, která tak nějak přiblíží, co od PvZ 3 čekat.

Velkou změnou je převedení grafiky do 3D nebo orientace na výšku. „Milujeme 2D styl z původních her, ale chtěli jsme poskytnout naší značce větší flexibilitu a více možností pro budoucnost. Nová 3D grafika nám také dovolí ukázat detailnější postavy… Uvědomujeme si, že spousta lidí hraje hry na cestách, nebo během toho, co na svém mobilu dělají více věcí. Mód na výšku tak dovolí hrát jednou rukou, a zároveň volně přecházet mezi hrou a dalšími aplikacemi. PVZ 3 je zdarma. Mobilní hry jsou nyní více přístupné než kdy dřív, a my chceme, aby mohl hrát skutečně každý, a měl zábavu bez toho, aby musel platit. I když je tato hra výsledkem naší lásky v PopCap, naše rodiny musí jíst. Takže jsme přidali mikrotransakce, které vám mohou pomoct a postupem ve hře.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama