Patent naznačuje bezdrátové nabíjení DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patent naznačuje bezdrátové nabíjení DS

Patent naznačuje bezdrátové nabíjení DS

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 2. 2020 16:13 10
Reklama

Máme tu další z řady spekulací založených na patentech společnosti Sony. Po samotném designu, zabudovaném mikrofonu nebo asistentovi s umělou inteligencí tak přichází vylepšení, které napovídá existenci forem bezdrátového nabíjení. Opět byl patent zapsán v polovině loňského roku a vynález není přímo součástí ovladače, nýbrž slouží jako jeho rozšíření. Na informaci přišli uživatelé Redditu.

Vzhledem k povaze adaptéru, který kromě bezdrátového nabíjení “může fungovat jako alternativa pro některá funkční tlačítka ovladače”, se okamžitě začalo spekulovat o tom, zda nejde o rané koncepty adaptéru s přídavnými tlačítky oznámeného na konci minulého roku. Je tak možné, že původně inženýři Sony plánovali zahrnout bezdrátovou funkci právě k této součástce (což by vlastně vysvětlovalo její existenci, v současné podobě totiž, i přes deklarované určení pro indisponované hráče, působí poměrně zbytečné).

Patent naznačuje bezdrátové nabíjení DS
i Zdroj: Hrej.cz

Nezbývá tak nic jiného, než doufat, že se technologie bude týkat alespoň nadcházející generace PlayStationu 5 a jeho DualShocku. Zatímco konkurence stále spoléhá na tužkové baterky (doufejme, že Xbox Series X už se tohoto nešvaru zbaví), může PlayStation zabodovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama