GOG mění podmínky vrácení peněz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOG mění podmínky vrácení peněz

GOG mění podmínky vrácení peněz

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 2. 2020 10:36 6
Reklama

A to velmi výhodně pro uživatele. I z hlediska navrácení peněz totiž distribuční síť CD Projektu dostává svému pozitivnímu renomé. Původní podmínky výrazně vylepšila, zrušila většinu existujících požadavků, zůstal pouze ten související s lhůtou 30 dní.

Nově tak může uživatel během zmíněné lhůty zažádat o navrácení peněz nehledě na důvod nebo množství odehraných hodin. To je velká změna oproti dřívějšku, kdy bylo možné zažádat o refund pouze v momentě, kdy hra na počítači skutečně vůbec nefungovala.

Aktualizované podmínky pochopitelně otevírají možnosti k roztodivnému zneužití funkcí, vzhledem k časté absenci protipirátských opatření například k vytváření nelegálních kopií a následné reklamace her. CD Projekt si toho je vědom a apeluje na slušné vychování hráčů. Na druhou stranu si samozřejmě nechává prostor pro individuální posouzení jednotlivých případů, narozdíl od konkurence navrácení peněz stále probíhá skrze skutečné zaměstnance podpory. V případě podezřelého chování tak může žádost odmítnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama