Dota Underlords vychází v plné verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dota Underlords vychází v plné verzi

Dota Underlords vychází v plné verzi

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 2. 2020 09:34
Reklama

Jak rychle se objevil, tak rychle skonal. I tak by se dal popsat vývoj nového žánru autobattler her, který započal s módem do Doty 2 s názvem Dota Auto Chess. Valve se rozhodlo dlouho nečekat, dohodlo se s tvůrci, a začalo tvořit samostatnou hru Dota Underlords, která téměř kopíruje již zmíněný mód.

Ta zpočátku získala opravdu obrovské množství hráčů, jenže po pár měsících tato vlna začala zase rychle opadat, až po půl roce hrálo hru aktivně pouze 10% hráčů. To ale vývojářům nebrání v tom, aby po 7 měsících v early accessu konečně Underlords vydali v plné verzi.

Ta přináší první sezónu, která kromě spousty změn přináší i příběhovou kampaň City Crawl, v níž se budete snažit získat nadvládu nad městem zpustošené chaosem po smrti Mama Eeb. Dočkáme se i prvního placeného battle passu s kosmetickými doplňky.

Je otázkou, jestli toto vydání a případná další péče dokáže Dota Underlords navrátit velké počty hráčů. Zatím tomuto žánru kraluje konkurence, a to Teamfight Tactics od tvůrců League of Legends. I když neznáme čísla hráčů, jasně hovoří například čísla sledujících na streamovacích platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama