V PS Plus je Sonic a remake hry od Uedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V PS Plus je Sonic a remake hry od Uedy

V PS Plus je Sonic a remake hry od Uedy

David Plecháček

David Plecháček

26. 2. 2020 15:40 2
Reklama

Znáte to, někdy váš tip vyjde, někdy ne. Minule jsme se šeredně spálili, když španělský YouTube kanál PlayStation lákal na známou sérii v PS Plus s obrázkem Crashe, z níž se nakonec vyklubal BioShock. Tento měsíc je však únik z dopoledne pravdivý. Stejně jako do Games with Gold, i do PlayStationu Plus zamíří Sonic. Vedle něj se dočkáme remaku slavné hry Fumita Uedy.

Zatímco na Xboxu si můžete příští měsíc zahrát Sonic Generations, na PlayStationu 4 si můžete zahrát podstatně modernější verzi Sonica. Sonic Forces je titulem z roku 2017, mnohem více byl ale opěvovaný jiný díl, který tento rok vyšel – Sonic Mania. Pokud jste ale nic s modrým ježkem nehráli dlouhé roky, třeba vás Forces uspokojí i přes to, že jde o ten horší díl. Což je hezký dáreček, pokud se chystáte do kina na Sonicovu filmovou verzi.

Co do kvality tuto hru ale předčí jiná hra – Shadow of the Colossus. Jedná se o prozatím poslední titul ze studia Bluepoint Games, které se specializuje na předělávky starších her. Jsou to ti samí lidé, kteří si vzali na paškál první tři díly z Uncharted, a ti samí lidé, u nichž se čile spekuluje, co za titul zrenovují příště. Pokud jste tak Shadow of the Colossus nehráli na na PS2, ani na PS3, dostanete šanci v příštím měsíci.

Jestli vám to přijde málo, Sony pro vás má ještě jeden dáreček. Od 27. března bude k dispozici trial nové hry Predator: Hunting Grounds. Pokud budete mít od pátku přes víkend čas, můžete si tento asymetrický multiplayer exkluzivně vyzkoušet. A také si nezapomeňte vyzvednout předešlé hry, v nabídce je již zmíněná kolekce BioShocku a kromě něj i The Sims 4. Pro majitele PS VR pak má Sony Firewall Zero Hour.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama