Sonic nadále boduje, překonal další metu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sonic nadále boduje, překonal další metu

Sonic nadále boduje, překonal další metu

David Plecháček

David Plecháček

26. 2. 2020 13:22
Reklama

Vydělat při vstupní investici 85 milionů dolarů těch milionů 210, tomu se říká trefa do černého. Udělat takový obchod kdejaký manažer, zřejmě ho bude vedení plácat po ramenou. Stejná situace panuje v kancelářích společnosti Sega. Protože přesně těmito čísly se chlubí po prvních dvou víkendech filmový Ježek Sonic. 

Náš názor jste, doufáme, četli. Víte tedy, že nás snímek zdaleka tolik nenadchnul, to ale neznamená, že na něj celý svět kouká stejně. Spíše se zdá, že se děje pravý opak. Lidí, kteří chtějí se svými dětmi vidět naprosto oddechovou záležitost, u které nemusí přemýšlet, je evidentně stále dost. 

O tom, že si Sonic povede možná až překvapivě dobře, vypovídal už první víkend, v němž modrý ježek ve čtyřech tisících kinech ve Spojených státech vydělal 58 milionů dolarů. Tím překonal dosud vedoucí filmovou herní adaptaci v podobě Detektiva Pikachu. V součtu si v Severní Americe Sonic vydělal do této chvíle 107 milionů dolarů, o zbytek se postaral zbytek světa. V tuto chvíli si může Sega mnout ruce, což je situace, kterou by si při představení filmu jen těžko dokázal představit. Od té doby musel Sonic projít faceliftem (původní podobu si můžete připomenout na obrázku výše), evidentně mu ale prospěl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama