Resident Evil 3 nabídne demo, prý "brzy"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 3 nabídne demo, prý "brzy"

Resident Evil 3 nabídne demo, prý "brzy"

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 2. 2020 07:44 2
Reklama

Demoverze rozhodně nepatří mezi běžnou praxi, o to příjemnější ale je, když už nějaký titul tu svou dostane. Capcom se sérií Resident Evil patří mezi poslední mohykány, kteří dema hráčům stále ještě poskytují. Sedmička demo měla, loňský remake druhého dílu taky a už brzy bychom se měli dočkat demoverze chystaného třetího dílu.

Společnost to potvrdila na svém oficiálním účtu na Twitteru s tím, že detailů se dočkáme v blízké budoucnosti. Žádné podrobnější informace tweet bohužel neobsahoval, a tak se o termínu vydání můžeme jen dohadovat. Pokud bychom měli vycházet z loňské praxe, Resident Evil 2 vyšel 25. ledna, demoverze 11. ledna. Jestliže se situace se čtrnáctidenním odstupem má opakovat, pak bychom se dočkali 20. března letošního roku.

O Resident Evilu 3 jsme tento týden už psali v souvislosti s únikem slušného množství nových screenshotů. Titul, který byl oznámen během prosincového PlayStation State of Play, sice přinese rámcově stejný příběh jako jeho předloha z roku 1999, nabídne však podstatně akčnější hratelnost a změny v některých zásadních událostech. 

Resident Evil 3 Remake vychází 3. dubna na PC, PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama