Po týdnu se na vás valí hPod #732
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po týdnu se na vás valí hPod #732

Po týdnu se na vás valí hPod #732

David Plecháček

David Plecháček

26. 2. 2020 16:00 1
Reklama

Polepšili jsme se, máte výrazně více času na to zúčastnit se dalšího podcastu formou vzkazů a dotazů. Vybralo si to ale svou daň, protože stále neznáme definitivní složení naších diskutérů. Víme, že se bude stoprocentně účastnit David a Pavel, za určité konstelace je doplní Tadeáš. Možná ale přijde po dlouhé době Kuba, a nebo možná do našeho podcastu opět zavítá Zdeněk. Kdo ví.

Protože vám příliš jistot nedáváme, dáme vám jistotu v tom, o čem se budeme bavit. Témata jsou jasná. Byli bychom barbaři, kdybychom vynechali debatu o Xboxu. Detailů už známe docela dost a po poslední zprávě od Phila Spencera jich známe ještě víc. Zároveň opět otevřeme pandořinu skřínku, kterou je dohoda mezi Disney a Electronic Arts. Jistě víte, kam tím míříme, k další zrušené hře ze světa Hvězdných válek. A v posledním tématu se budeme bavit o tom, jaké to je být ve videohrách zlý.

Samozřejmě nás čeká úvodní okénko aneb co jsme hráli, stejně jako závěrečné okénko ve formě doporučení. Ještě před tím nás ale čekají již jednou zmiňované dotazy. Ptát se můžete zde v diskuzi, případně po celý týden využít emailovou adresu podcast@hrej.cz. Nezapomeňte uvést heslo dotaz, aby nám vaše zpráva nikam nezapadla. Uslyšíme se, jako vždy, v pátek ve 20 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama