PlatinumGames oznamují Project GG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlatinumGames oznamují Project GG

PlatinumGames oznamují Project GG

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 2. 2020 10:48 6
Reklama

Světlo světa spatřila druhá připravovaná a utajovaná novinka japonského studia PlatinumGames, po crowdfundingové kampani remasteru Wonderful 101 jsme se dozvěděli o připravovaném projektu designéra Hideki Kamiji (Resident Evil 2, Bayonetta). Výtvor v současnosti známý jako Project GG si bude společnost vydávat sama a má jít o největší výzvu, kterou se kdy pokusilo pokořit.

Konkrétní informace, dokonce ani jakoukoliv formu mediálního obsahu, zatím nemáme. Díky aktuálnímu číslu populárního magazínu Famitsu, který s informací jako první exkluzivně přišel, ale známe alespoň okolnosti vývoje. V současnosti se na něm podílí zhruba 15 lidí, výkonný ředitel PlatinumGames Acuši Inaba ale usiluje o otevření nového, zhruba stočlenného studia v Tokiju. To by mělo s vývojem případně pomoci. Také zdroje zmiňují, že se do vydávání pokusil promluvit čínský partner Tencent, tentokrát si ale studio zachovalo suverenitu a hodlá nově vzniklou IP držet pevně v rukou.

Pro hráče zřejmě nejdůležitější informací je plán vydat novinku na "všechny dostupné platformy". S nejvyšší pravděpodobností tak můžeme mluvit o současné a nadcházející generaci konzolí včetně Switche, a samozřejmě i počítačích. Závěrem také Inaba láká na to, že z tajemné čtyřky vyložili PlatinumGames pouze dvě karty, a že ta úplně poslední je skutečně velké a zajímavé tajemství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama