Leak odhaluje údajné hry v PlayStation +
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Leak odhaluje údajné hry v PlayStation +

Leak odhaluje údajné hry v PlayStation +

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 2. 2020 12:05
Reklama

Tento týden je (překvapivě) posledním týdnem v únoru, což je čas, kdy se dozvídáme hry v předplatných službách jak Xbox Live Gold, tak PlayStation Plus. Hry v Goldu už známe, zbývá tak pouze PlayStation Plus, jehož obsah se oficiálně dozvíme nejspíše tento večer, už teď se ale objevil uniklý snímek.

Na redditu se objevil příspěvek od uživatele Zioman, který vyfotil polskou stránku GRYOnline, na které se měla objevit nabídka PlayStation Plus i s novými tituly. Mezi ně má patřit Shadow of the Colossus a Sonic Forces, společně s únorovou nadílkou.

Leak odhaluje údajné hry v PlayStation +
i Zdroj: Hrej.cz

Je ale dost možné, že se jedná pouze podvrh. Německá pobočka PlayStationu ale láká na večerní odhalení, společně s videem hořící zápalnice. I když se s největší pravděpodobností jedná právě o odhalení PS+, hráči začínají spekulovat nad informacemi o nové generaci.

Obecně je okolo PlayStationu nyní taková malá „hysterie“. Tím, že Microsoft nedávno poodhalil o Xboxu celkem dost informací, očekává se, že Sony udělá během chvíle totéž. Každý malý náznak nějakého oznámení se tak automaticky bere za odhalení nového PlayStationu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama