Do CoD:MW zamířila mapa Bazaar
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do CoD:MW zamířila mapa Bazaar

Do CoD:MW zamířila mapa Bazaar

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 2. 2020 11:03 2
Reklama

Do Call of Duty: Modern Warfare se pravidelně dostávají nové updaty, které někdy přinesou jen malé změny. Včerejší update je ale prvním po uvedení nové sezóny, a vývojáři do něj přidali několik novinek. Dohromady se jedná opět o masivních 10 GB na PC, 11 GB pro XONE a 7 GB pro PS4.

Update s pořadovým číslem 1.15 přináší novou Gunfight mapu Bazaar, která je zasazena do zastřešeného tržiště. Taktéž se upravuje stávající playlist 24/7 s mapami Shipment a Rust, nově dostává název Dirty Old House Boat, a kromě dvou zmíněných map se připojuje i Shoot House.

V rámci Rustu se nově objeví mód 3v3 Snipers, hráči se také dočkali dříve potvrzeného Infantry Ground War, tedy Ground War bez tanků, a Giant Infection, tedy mix pravidel a gameplay mechanismů z Infected zasazených na masivní Ground War mapy.

Nakonec se hráči dočkali i nového operátora Mace, jenž je k dispozici pouze v obchodě za placenou herní měnu, a také nespočetně mnoho oprav. S opětovně masivní velikostí očekáváme, že nám datamineři poskytnou další informace okolo spekulovaného battle royale módu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama