Destiny 2 dostane Trials of Osiris
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 dostane Trials of Osiris

Destiny 2 dostane Trials of Osiris

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 2. 2020 11:35
Reklama

Jakási forma limitovaných turnajů je ve hrách velmi oblíbená, za zmínku stojí například Clash v League of Legends, který se pravidelně setkává s problémy právě kvůli tomu, že je o něj obrovský zájem. Vývojáři v Bungie si jejich oblíbenost uvědomují, a tak se rozhodli, že hráčům vrátí Trials of Osiris, mód z originálního Destiny.

Na návrat módu poukazovaly různé leaky či soubory ve hře, a to už půl roku nazpět. Bungie ale mlčelo, a místo toho spustilo projekt Empyrean Foundation, kdy se všichni hráči museli spojit a věnovat miliardy nové měny pro to, aby se projekt dokončil. Cíl projektu byl tajný, nakonec za ním stojí právě návrat Trials of Osiris.

Oficiální potvrzení přineslo i nové video, ve kterém vývojáři říkají, že Trials of Osiris je skvělý mód, ale jeho tvorba zabrala opravdu dlouho dobu, protože ho zkrátka chtěli udělat dobře. Víkendové turnaje se tak vrací, a společně s nimi i několik starých map, jako Cauldron, Exodus Blue a Anomaly. Předpokládá se, že Trials of Osiris započnou 13. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama